Nederlands  English

Orderpicking systemen

Voor meer informatie, prijsvergelijk of aanbieding...
Vraag hier uw orderpicking systemen aan!


De voordelen van RoboDistri Orderpicking systemen zijn de snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, eenvoud, compactheid, optimaal voorraad beheer en het feit dat de orderpicking systemen goed beveiligd zijn.

Snelheid
RoboDistri orderpicking systemen geven per module circa 3 producten per seconde uit. Het vullen gebeurt handmatig en één persoon vult circa 1000 verpakkingen per uur. De bandtransporteurs transporteren met een snelheid van circa 2 meter per seconden.

Uw complete order wordt uitgegeven en getransporteerd binnen enkele seconden. Normaal gesproken is elke order binnen 8 seconden automatisch verzameld.

Betrouwbaarheid
Fouten in orderpicking mogen niet ontstaan, zeker niet op piekmomenten. Door intensief gebruik van deze technologie in apotheken, ziekenhuizen en groothandels, die soms tienduizenden producten per dag uitgeven hebben de robots zich kunnen ontwikkelen tot bijzonder betrouwbare systemen.

De RoboDistri techniek heeft over meer dan honderd systemen een gemiddelde stilstand door machinestoring van slechts 2 uur per jaar! Effectief betekent dit een beschikbaarheid van 99,9%!

Kwaliteit
Het proces is gericht op het waarborgen van kwaliteit. Van binnenkomst van de levering met voorraad producten tot het gereed zetten van de order voor transport. Met een eindcontrolestation worden de barcodes van producten gescand, wordt de levering vergeleken met de bestelling en worden eventueel etiketten op product en/ of verpakking aangebracht.

Software en controlesystemen waarborgen de levering van de juiste producten aan de juiste klant. Met cameracontrole bent u in staat om terug te vinden welke producten exact geleverd zijn onder een bepaalde opdracht. RoboDistri biedt een kwalitatief bewezen proces dat reeds uitgebreid toegepast is in diverse branches waaronder het uitgeven van medicijnen en cosmetica.

Eenvoud
RoboDistri streeft naar eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Dat is te zien aan de toegepaste lay outs, de software, maar ook aan de detailuitvoering van de kanaalmodules. Dat maakt de systemen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk voor de mensen die er mee werken.

Gebruikers kunnen de mogelijkheden van het systeem goed benutten. De RoboDistri systemen zijn dankzij de modulaire opbouw eenvoudig uit te breiden, indien u de opslagcapaciteit wilt vergroten. Hiermee kan de initiële investering worden beperkt en heeft u de zekerheid dat toekomstige uitbreiding altijd tot de mogelijkheden behoort.

Compact- en veelzijdigheid
Het systeem heeft een hoge voorraaddichtheid waarbij u veel producten per m3 kunt opslaan. RoboDistri kan bijvoorbeeld goed geplaatst worden in een kelder, op een verdieping of een slecht toegankelijk deel van uw pand. Benut uw ruimte optimaal en maak zo onbruikbare ruimte bruikbaar.

Optimaal voorraadbeheer
Door optimaal voorraadbeheer kunt u met RoboDistri uw voorraad niveau beter managen. Het systeem is bijzonder flexibel en kan goed met wijzigingen in het assortiment omgaan. Men kan bijvoorbeeld snel en eenvoudig een nieuw product toevoegen of een bestaand product een andere locatie te geven. Uw voorraad onder controle.

Goed beveiligd
RoboDistri is een gesloten en goed beveiligd systeem en alleen geregistreerd personeel heeft toegang.

Ongewenst verdwijnen van voorraad wordt beperkt...

RoboDistri