Nederlands  English

Toepassing

Voor meer informatie, prijsvergelijk of aanbieding...
Vraag hier uw orderpicking systemen aan!
orderpicksysteem   orderpicksysteem   orderpicksysteem   orderpicksysteem

Het systeem van RoboDistri wordt gevormd door:

RoboDistri

• krachtige automatische uitgifte units
• intern transportsysteem
• handmatige werkplekken
• controlesystemen
• etiketteersystemen
• inpakstations

Bij elk orderpicking systeem vormt de software een essentiële rol met betrekking tot het voorraadbeheer, het aansturen van uitgifte units en het uitvoeren van controlefuncties. Ook hebben we ruime ervaring met de communicatie met andere systemen.

Toepassingen
Het standaard RoboDistri orderpicking systeem is vooral geschikt voor logistieke processen waarbij relatief veel kleine producten verzameld moeten worden met maximale afmeting van 27,5 x 27,5 x 40 centimeter. Het orderpickingsysteem wordt onder andere toegepast in een distributiecentra, groothandels en bij een webshops ten behoeve van de orderafhandeling.

Het systeem is bijzonder geschikt voor het automatisch picken van bestelling van artikelen verpakt in doosjes. Maar ook potjes, flesjes, tubes en andere vormen kunnen verwerkt worden met RoboDistri orderpicking systemen. Denk bijvoorbeeld aan: games, kantoorartikelen, elektronica, parfum, gereedschap etc.

RoboDistri kan worden toegepast in o.a.

• Distributiecentra.
• Groothandels.
• Productiebedrijven.
• Webshops met eigen orderafhandeling.
• Overige situaties waarbij er dagelijks orders
   verwerkt worden en waar relatief kleine producten de fast movers vormen.

Handmatig vullen
De automatische orderpicking systemen worden handmatig gevuld. Tijdens het vullen controleert de software meteen of de levering van uw leverancier klopt. De operator heeft tijdens het vullen elk product in zijn hand en inspecteert elk product visueel. Per persoon worden er ongeveer 1000 producten per uur gevuld en het is mogelijk om met meerdere personen gelijktijdig te vullen. Bij het vullen wordt een verpakking gescand en het te vullen aantal ingegeven. De RoboDistri software geeft dan aan hoeveel producten er in een bepaald kanaal dienen te worden gevuld. Het te vullen kanaal wordt duidelijk aangegeven door een knipperende led. Leveringen worden snel en efficiënt opgeborgen.

Volledig automatisch of combi automatisch/manueel
RoboDistri kan volledig automatisch functioneren maar kan ook goed gecombineerd worden met eventuele manuele handelingen. Wij streven altijd naar een zo efficiënt mogelijk concept en dat blijkt vaak niet volledig automatisch te zijn. Soms wordt er in fases gewerkt waarbij men begint met een relatief lage automatiseringsgraad die in de toekomst steeds verder uitgebreid wordt.

Minimale personeelskosten en afhankelijkheid van personeel

RoboDistri    scannen    Orderpicken